Tradycyjne gołąbki z kaszą…
10 października 2020 | Maja Krzyżanowska | 0 Komentarzy
Gołąbki drobiowo-wieprzowe z dodatkiem kaszy gryczanej, to niskokaloryczne, lekkostrawne i tradycyjne danie. To moje pierwsze [...]
Czytaj więcejzainspiruj się
Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. Excepteur sint occaecat cupidatat non proident.
10 października 2020 | Maja Krzyżanowska | 0 Komentarzy
Gołąbki drobiowo-wieprzowe z dodatkiem kaszy gryczanej, to niskokaloryczne, lekkostrawne i tradycyjne danie. To moje pierwsze [...]
Czytaj więcej22 września 2020 | Maja Krzyżanowska | 0 Komentarzy
Składniki (na 1 porcję): 50g ryżu do risotto (np. arborio) 15g masła 3 łyżki śmietanki [...]
Czytaj więcej28 maja 2020 | Maja Krzyżanowska | 0 Komentarzy
Przepyszne tosty w wydaniu dietetycznym, zdrowszym i co istotne - pysznym! Składniki: 2 kromki pieczywa [...]
Czytaj więcej5 maja 2020 | Maja Krzyżanowska | 0 Komentarzy
Banalne ciasto, którego przygotowanie zajmuje mniej niż 10 minut. Z czego 6 to porządne blendowanie! [...]
Czytaj więcej27 kwietnia 2020 | Maja Krzyżanowska | 0 Komentarzy
Pysznce, choć o nieco innej strukturze niż tradycyjne. Pieczone w piekarniku, bez tłuszczu, mocno chrupiące [...]
Czytaj więcej10 kwietnia 2020 | Maja Krzyżanowska | 0 Komentarzy
Domowa margaryna, z dwóch składników, o pysznym, maślanym smaku, chroniąca układ sercowo-naczyniowy. Wyjęta prosto z [...]
Czytaj więcej10 kwietnia 2020 | Maja Krzyżanowska | 0 Komentarzy
Składniki (na 8-9 sztuk): 100g mąki owsianej (płatków owsianych zmielonych na pył) 2 jaja 2 [...]
Czytaj więcej31 marca 2020 | Maja Krzyżanowska | 0 Komentarzy
Składniki (1 porcja): 60g makaronu kawałek pora 1 łyżka masła 1/2 łyżeczki cukru 2 szczypty [...]
Czytaj więcej25 marca 2020 | Maja Krzyżanowska | 0 Komentarzy
Składniki: 5 pałek z kurczaka (lub 2-3 udka), można też użyć piersi z kurczaka 3l [...]
Czytaj więcej21 marca 2020 | Maja Krzyżanowska | 0 Komentarzy
Składniki: 150g ryżu do risotto 2 małe upieczone buraki (lub 1 większy) - buraki pieczemy [...]
Czytaj więcej